Yuna Sudah Bertunang?!!


Gara-gara memuat naik foto berpakaian sedondon bersama teman lelakinya, Adam Sinclair, ada yang mengatakan penyanyi Yuna sudah pun mengikat tali pertunangan bersama jejaka berkenaan yang merupakan adik beradik Ashraf dan Aishah Sinclair. Khabarnya, Yuna menerima lamaran Adam sekitar minggu lalu selepas mengenali hati budi masing-masing selama lebih daripada setahun.Meskipun berita ini sudah bertebaran di Internet sejak beberapa hari lepas dan mendapat pelbagai reaksi daripada peminat Yuna, selebriti itu masih tidak tampil membuat sebarang pengakuan bagi mengesahkan berita tersebut.Walaubagaimanapun, pengurus Yuna, Nor Zaina Wardah ataupun lebih mesra disapa sebagai Wawa menafikan berita pertunangan itu dan menyifatkan ia sekadar khabar angin sahaja.

''Tak adalah, ini semua khabar angin saja. Macam mana nak bertunang, sedangkan Yuna baru saja sampai di Malaysia dua hari lalu. Dia balik ke Malaysia kerana mahu menjayakan festival muzik, LoveLifest''.
Kemesraan mereka tampak jelas sekali melalui foto-foto yang dimuat naik ke media sosial. Kami tetap mendoakan yang terbaik buat Yuna dan Adam, siapa tahu mungkin mereka ada jodoh bersama.Sumber Berita : BH ONLINE

Sumber asal: Beautifulnara 


Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Hubungi kami di ohwhuuut@gmail.com untuk sebarang aduan atau maklumbalas.