Nak Saman Kamdar, Hafiz Hamidun Dihentam Ramai!!! Ini Puncanya..Siapa tak kenal Hafiz Hamidun yang merupakan seorang penyanyi nasyid dan pendakwah terkenal. Beliau juga merupakan bekas anggota kumpulan nasyid UNIC dan kini bergerak secara solo. Kalau dengar lagu lagu islamik yang dibawa oleh Hafiz Hamidun memang semua memberi ketenangan jiwa. Betul tak?

Namun, baru baru timbul kontroversi di laman twitter miliknya apabila tweet nya mendapat kecaman dari netizen. Rata rata tidak bersetuju dengan tweet yang dibuat itu. Aikk tweet apa?

Melalui tweet di laman Twitter milik Hafiz Hamidun, beliau telah memuat naik gambar kain dari gedung Kamdar yang diberi nama Hafiz Hamidun Kain Baju Melayu Shine 44″. Hafiz Hamidun menyatakan dia akan menyaman gedung kain terkemuka Kamdar kerana menggunakan namanya untuk salah satu produk mereka tanpa kebenarannya.

Namun rata-rata netizen berpendapat bahawa Hafiz tidak sepatutnya bertindak sedemikian kerana ada kemungkinan nama Hafiz Hamidun yang digunakan pada kain Kamdar itu adalah milik orang lain dan bukannya Hafiz.


Sumber: Oh Bulan

Sumber: Nak saman Kamdar, Hafiz Hamidun dikecam netizen

Sumber asal: thetrendingnow.blogspot.com 

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Hubungi kami di ohwhuuut@gmail.com untuk sebarang aduan atau maklumbalas.