Johan kena pukul jadi mangsa ugutan? (Video)


Dengar khabar yang Johan kena pukul. Dakwaan ini dikuatkan lagi dengan video yang dikongsi di laman sosial mendakwa itu adalah Johan yang menjadi mangsa ugutan.

Namun buat masa ini Johan masih belum lagi memberikan sebarang komen mengenainya.


Ni lah malaysia penuh dengan gangstarism. @JohERAJohERA jadi mangsa kena ugut pukul dekat parking kereta pic.twitter.com/wJ3vY6BSiD
— Pizzo (@pvckingpizza) March 5, 2017

Disebabkan @JohERAJohERA tak layan pelawaan dorang untuk battle wrestling, sampai nak belasah johan kat parking, totally unprofessional pic.twitter.com/bakE8grCD1
— PIJO PENING BALIK (@apispijo) March 5, 2017

Aku dapat kat whatsap gak ni. Jap lagi johan sampai aku tanya. Nak popular pon takyah sampai ganggu hidop org https://t.co/8MMnsEjNha
— Haniff Hamzah (@Haniff_hamzah) March 5, 2017





Sumber asal: izyan.com 

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Hubungi kami di ohwhuuut@gmail.com untuk sebarang aduan atau maklumbalas.