Bagai Menambah Bara, Che Ta Pula Masuk Campur Isu Rumah Tangga Aqasha!!! Namun Kenyataan Panas Che Ta Dihentam Ramai Kerana..Sabar seorang isteri ada hadnya, apatah lagi setelah bergadai nyawa mempertahankan rumahtangga yang telah dibina sekian lama. Mungkin tindakan yang dilakukan oleh isteri Aqasha semalam merupakan kemuncak kepada kesabaran dirinya. 

Dek kerana post terbabit, ramai memberikan kata-kata semangat tak kurang juga daripada rakan selebriti termasuk Rozita Che Ta. Namun komen ‘pedas’ yang ditinggalkan Che Ta melahirkan rasa kurang senang netizen. Apa hal?


Tak puas hati dengan komen Che Ta yang mendoakan agar wanita yang menggangu rumahtangga Baizura tidak mendapat suami, netizen mula menghentam Che Ta pula.

Dakwa mereka perkataan ‘betina’ itu terlalu keterlaluan dan yakin sebagai rakan artis yang lebih berpengalaman, Che Ta seharusnya memberikan contoh yang baik.Status Baizura yang dikongsi di laman Instagram miliknya dua hari lepas telah pun dipadam dan diganti dengan “I need break. Good bye for now”. Ruangan komen juga telah ditutup. Moga persengketaan ini dapat diselesaikan dengan cara yang baik.Sumber : Baizura5

Sumber asal: ohbulan.com 

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Hubungi kami di ohwhuuut@gmail.com untuk sebarang aduan atau maklumbalas.