PERGHHHH…!!! Selepas Beberapa PENDEDAHAN Kereta Dato Seri Vida….Kini 'BOCOR' Pula Gambar Kereta Mewah Baru Zizan…!!! Korang Mesti Terkejut…SULTAN PUN TAK PAKAI KERETA NI…!!!


Wow hebat Zizan ni. Kalau betul dia beli kereta ini, memang kaya sangat Zizan buat masa ini. Namun itu lah, sayang jika beli kereta mahal-mahal ni, boleh je bergaya tapi takde ‘value’ nak jual balik nanti. Huhu. Ni komen pengikut Zizan paling ‘win’ di dalam laman Facebook miliknya itu.






Sumber asal: izyan.com 

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab.