Khabarnya Shuib Sepahtu Beransur Sihat. Namun Atas Persetujuan Sarah, Inilah Keputusan Mengejutkan Diambil Shuib Selepas Keluar Hospital….!!!


Baru sahaja dibenarkan keluar dari hospital baru-baru ini, nampaknya pelakon dan pelawak Shuib Sepahtu mengambil keputusan untuk kekal dengan pendiriannya bersanding bersama isteri, Siti Sarah sempena 6 tahun perkahwinan mereka. 

“Shuib sudah dibenarkan keluar semalam, Alhamdulillah kesihatannya semakin baik. Majlis yang dirancang Ahad ini akan diteruskan. Saya harap semuanya baik-baik sahajalah. Sebenarnya kalau tidak jadi atau terpaksa dibatalkanpun saya tidak kisah.“Kesihatan suami itu lebih utama tetapi setakat ini, majlis tetap akan diteruskan,” kata Sarah kepada Utusan Online. 

Bagaimanapun, jika dilihatkan pada kerja keras Shuib dalam merealisasikan majlis persandingan mereka, tiada lelaki yang mahu majlis seindah ini dibatalkan. Shuib baru baru ini dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) kerana tekanan darah rendah. Apapun, semoga majlis persandingan buat kali pertama buat pasangan ini akan berjalan lancar dan dipermudahkan segala urusan.Sumber: http://ift.tt/2m2MbnN

The post Khabarnya Shuib Sepahtu Beransur Sihat. Selepas Keluar Hospital, Shuib Nekad Untuk ….!!! appeared first on SIAKAP KELL.


Sumber : 1Citemalaya>

Sumber asal: superkiram.blogspot.com 

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Hubungi kami di ohwhuuut@gmail.com untuk sebarang aduan atau maklumbalas.