BAPAK COOL GILERRR!! Jom tengok 37 foto Eksklusif SEKITAR MALAM BERINAI SHUIB SEPAHTU & SITI SARAH yang berlangsung semalam!! Foto no #4, 10, 16, 21, 32 tu paling "rare" & mengejutkan sekali!!!Sebelum berlangsung majlis persandingan hari ini, Shuib Sepahtu dan isterinya, Siti Sarah Raissuddin telah mengadakan malam berinai mereka malam semalam.

Malam berinai yang bertemakan baju tidur itu telah dihadiri oleh ahli keluarga, rakan-rakan artis serta teman rapat pasangan yang dikurniakan tiga cahaya mata ini.

Antara rakan artis yang memeriahkan majlis yang diadakan di kediaman pasangan ini di Puchong adalah Ozyln Wati, Fasha Sandha, Mark Adam dan ramai lagi.
Gambar-gambar sekitar majlis ini telah dirakamkan oleh jurugambar rasmi mereka iatu Dahlia Production.

Shuib sebelum ini berkata yang majlis persandingan yang akan diadakan di Bora Ombak Marina dengan jemputan seramai 600 orang itu adalah hadiah buat isterinya sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-6.

Untuk makluman, Shuib dan Sarah berkahwin pada 26 Februari 2011. Hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan seorang tiga orang anak iaitu Uwais Alqarni, 6, Zakira Talita Zahra, 4, dan Ariq Matin, 1.
Foto: Shuib Sepahtu IG, Siti Sarah Raissuddin IG, @dahliaproduction

Sumber asal: myartis.com 


Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab. Hubungi kami di ohwhuuut@gmail.com untuk sebarang aduan atau maklumbalas.