PANAS!! Selepas Hasilkan Lagu Buat Neelofa, Ini Pula Tindakan Fattah Pada Lofa Bakal Buat Anda TERKEJUT!! Tak Pernah Dibuat Fattah Lagi Kot!!!


Sejak kebelakangan ini, hubungan Fattah Amin dan Neelofa dikatakan berantakan kerana wujudnya pelbagai perkara termasuklah isu orang ketiga.

Boleh tahan hangat juga kisah mereka diperkatakan oleh ramai lebih-lebih lagi peminat fanatik mereka yang agak kecewa ketika ada khabar angin mengatakan hubungan mereka sudah berakhir.

Terbaru menerusi ruangan Mary Jane di akhbar Mingguan Malaysia di slot Pancaindera, beliau memberitahu hubungan Fattah dan Neelofa sudah kembali pulih. Khabarnya, Fattah lah yang mengambil tindakan mengejutkan di mana dia sendiri berusaha untuk memujuk Neelofa dan meneruskan kisah mereka ke arah yang lebih baik. Tak pernah dibuat Fattah kot, dahulu putus dengan Sherry terus berakhir macam tu saja. 
Wah, apapun ini adalah berita baik buat peminat Lofattah, nampaknya kasih sayang antara mereka masih lagi utuh. Ermm, kalau rasa masing-masing mempunyai keserasian, janganlah tunggu lama-lama. InshaAllah, ramai yang akan mendoakan hubungan Fattah Amin dan Neelofa bukan?Sumber Berita : Utusan Malaysia

Sumber asal: Beautifulnara