Kelmarin Safiey Telah Memuat Naik Gambar Wajah Terbarunya Yang MENGEJUTKAN Di Korea Selatan Namun Telah Memadam Kembali Gambar Tersebut Apabila Dipersoalkan Dan Tohmahan Ramai


Baru-baru ini, Mohd Safiuddin @ Safiey Ilias telah mengumumkan telah berubah menjadi pondan semula dan dia menyalahkan keputusan yang dibuat sendiri itu kepada tohmahan orang ramai. Safiey, 22, sebelum ini pernah menjadi viral di media sosial dan media cetak kerana penghijrahan beliau, di mana dia telah membuang implan payudara yang diletakkan semasa masih menjadi pondan. Keputusan ini dibuatnya sewaktu berada di Korea Selatan atas urusan yang tidak diketahui.

Kelmarin, sumber kami memberitahu yang Safiey telah memuat naik gambar terbarunya, namun telah memadam kembali gambar tersebut apabila dipersoalkan pengikutnya. Dakwa sesetengah pengikutnya, wajah Safiey kian berubah dalam gambar tersebut.
Plaster pada batang hidungnya seolah memberi gambaran yang dia sedang menjalanlan pembedahan rekonstruktif wajahnya di sana. Besar kemungkinan Korea Selatan menjadi destinasi pilihan kerana Korea Selatan ialah lokasi pakar pembedahan plastik yang tersohor dan menjanjikan hasil yang memuaskan walaunpun kosnya sangat tinggi. Sumber kami memberitahu mata, hidung dan bibir Safiey kelihatan berbeza dari sebelum ini.

Menurut smber kami, hanya itu saja gambar Safiey di Korea yang dimuat naik. Sebelum ini beliau tidak memuat naik sebarang gambar mahupun menceritakan aktiviti di sana.
Sebelum ini, kami difahamkan Safiey juga pernah menjalankan pembedahan pada hidung dan dagu di Malaysia dan Thailand sewaktu masih belum berhijrah jadi ini bukan soal besar pada Safiuddin.Kemunculan pertama Safiuddin ialah pada tahun 2012, apabila beliau menjadi model gambar kontroversi dengan seorang model keturunan Arab Ali Akbar. Pada masa itu, Safiey menggunakan nama Sofea Putih. 


Sebelum muncul dengan produk Perlaking, Safiey pernah mengeluarkan jenama produk lain, iaitu rangkaian suplemen Aurora dan rangkaian penjagaan kulit Wis Putih. Produk-produk itu kini tidak lagi wujud di pasaran.Sumber: kekitamedianetwork

Sumber asal: apeciter.com